A Catarroja

Sant Antoni II organitza la carrera solidària “Un entre cent mil”

El divendres 21 d’abril el Col·legi Diocesà Sant Antoni de Pàdua II va organitzar per un circuit tancat al voltant dels carrers adjacents a l’escola, la carrera solidària Un entre cent mil, a favor de la investigació per a la leucèmia infantil. Esta carrera no té un fi competitiu i com a tal, els dorsals que es van lliurar als participants el mateix dia, no estaven numerats i per tant no hi havia límit de participants.

Els pares i familiars dels alumnes van córrer amb els seus fills al torn corresponent i van tenir la possibilitat de tancar la carrera solidària amb un recorregut només per a adults, que es va poder realitzar corrent o caminant, amb la participació dels alumnes del Centre ocupacional 9 d ‘Octubre.

Cada any són diagnosticats a Espanya 350 nens i nenes de leucèmia, 2 de cada 10 no ho superen. Des de la Fundació Unoentrecienmil treballen per la cura plena d’esta malaltia i per complir esta missió es recolzen en projectes de sensibilització com este.

La Vuelta Al Cole és una carrera solidària que mou a l’acció milers de xiquetes i xoquets que corren per aconseguir que tots els nens malalts de leucèmia puguin tornar a l’escola. Cada participant rep un dorsal i un diploma, i amb la donació, recolza la investigació d’esta malaltia. Esta aportació es destina a impulsar projectes de recerca, perquè sabem que la leucèmia infantil és un enemic massa fort per a un de sol, però no para cent mil.

Este curs s’han apuntat ja més de 400,000 persones de 1.043 col·legis a tot Espanya i des del col·legi Sant Antoni de Pàdua II hem volgut col·laborar en esta causa solidària convidant a la participació a tota la nostra comunitat educativa i als alumnes del Centre ocupacional 9 d’ Octubre. Enguany iniciem el Projecte d’aprenentatge-servei (APS) Sangvalentí i continuem amb l’APS esportiu Enlazados, esta iniciativa també forma part del projecte.

Ha estat un dia festiu extraordinari de convivència i volem expressar el nostre agraïment en primer lloc a la nostra comunitat educativa, AMPA, i al Centre Ocupacional Nou d’Octubre. Indispensable també ha estat l’actuació de la Policia local, Ajuntament i Protecció Civil de Catarroja. I finalment cal esmentar Colevisa, per la donació d’aigua; Blanc i negre va animar per les seues activitats al llarg del matí, i Carpio Sport de Sueca per les samarretes per a l’organització. Mil gràcies a tothom!

Related Articles

Back to top button