A Catarroja

Florida Universitària col·labora amb el projecte ‘Catarroja Camina’

El hall del Campus de Catarroja de Florida Universitària va albergar la presentació del projecte ‘Catarroja Camina’ liderat per Grup Tot en col·laboració amb Florida Universitària, el centre de Sant Antoni de Pàdua i l’Ajuntament de Catarroja.

En la primera sessió, María José Palmero i Mar Gradolí, de Grup Tot, van explicar a l’alumnat del cicle de Gestió de Vendes i Espais Comercials i el del cicle d’Educació Infantil de Florida Universitària i a l’alumnat del cicle d’Activitats Comercials de Sant Antoni de Pàdua, en què consisteix ‘Catarroja Camina’.

Se’ls va presentar la iniciativa que consisteix en el fet que l’alumnat faça un plantejament d’itineraris segurs per a ciutats segures. Per a això, l’alumnat de primer i segon de Gestió de Vendes i Espais Comercials i d’Educació Infantil hauran de fer un treball interdisciplinari i transversal.

Després de la sessió d’explicació del projecte, l’alumnat dels dos centres treballarà amb un centre d’Educació Primària de Catarroja dissenyant rutes segures. El projecte està pensat en el sistema d’aprenentatge-servei (APS), basat a realitzar activitats d’acció comunitària, de manera voluntària i solidària, a canvi de l’adquisició d’aprenentatges nous.

Sorgeix de la catalogació de Catarroja com a ciutat educadora i pretén fer una xarxa circular per a treballar junts i tindre un treball de qualitat alhora que aconsegueixen oferir als xiquets i xiquetes de Catarroja itineraris en els quals poden jugar tranquils al carrer. Ara començaran a treballar en un dels huit centres educatius de Catarroja fins que tots els xiquets de Catarroja puguen anar de manera segura pel seu municipi.

Related Articles

Back to top button