A CatarrojaAssociacionsGeneral

ASPANION posa en marxa una campanya a les escoles del poble per a commemorar el dia internacional del càncer infantil

ASPANION

Un any més tornem a celebrar un dia molt especial per a ASPANION, el Dia Internacional del Càncer Infantil. Aquesta data està dedicada a apropar la realitat dels menors i adolescents amb càncer i les seves famílies a la societat, també als centres educatius.

En esta ocasió vos convidem a sumar-vos a l’onada d’empatia i solidaritat que creix dia a dia pintant arbres simbòlics. Esta bonica campanya és impulsada per la Federació de Pares de Xiquets amb Càncer al costat d’ASPANION i la CCI (Childhood Cancer International). La campanya inclou un cartell explicatiu per realitzar esta activitat i també un manifest (es pot consultar en este enllaç) per a ser llegit a les escoles per l’alumnat.

ASPANION és l’Associació de Mares i Pares de Xiquetes i Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana i porta 38 treballant activament per millorar la qualitat de vida dels menors malalts i les seues famílies. Des del moment del diagnòstic ASPANION ofereix ajut psicològic, social i econòmic.

Es tracta de crear arbres d’esperança usant mans pintades i retallades, és molt senzill i bonic! Al final de la notícia podeu veure un breu vídeo explicatiu.

El resultat d’esta campanya pel que fa a les escoles de Catarroja serà publicat en este BIM digital.

#DiaInternacionalCancerInfantil #EnSusManos #ThrougTheirHands

Related Articles

Back to top button