A Catarroja

La catarrogina Nicole Tamarit campiona d’Europa de Fitkid

L’esportista catarrogina, Nicole Tamarit, ha aconseguit, este mes de desembre, proclamar-se campiona d’Europa amb el seu equip en el campionat de Fitkid que s’ha disputat a Hongria. La xiqueta ha participat junt al seu equip en la categoria de promeses on ha arribat a demostrar el gran treball d’entrenaments realitzat durant tot l’any.

Per a Nicole és la seua segona experiència en un campionat d’aquestes caracteristiques. L’edició anterior ja va pujar al caixó amb una meritòria segona plaça. D’altra banda, l’esportista catarrogina també manté en el seu curriculum un campionat d’Espanya, mostrant-se com una de les promeses més importants d’aquest esport.

El Fit Kid, la disciplina en la qual Nicole és campiona d’Espanya i Europa, és una especialitat de recent incorporació en la Federació Espanyola de Ball Esportiu. Combina dansa amb exercicis gimnàstics. Es va crear a Europa l’any 1990 i va arribar a Espanya en 1996. Salts, girs, equilibris, acrobàcies… s’entrellacen amb el ritme de la música amb passos de ball procedents de qualsevol estil de dansa. D’una banda es desenvolupen de manera excepcional qualitats físiques com la flexibilitat, força i resistència i per una altra, la coordinació, el sentit del ritme i l’expressió corporal.

Related Articles

Back to top button