A CatarrojaAssociacions

Ha faltat Tono Hervàs, referent de la vela llatina i les tradicions catarrogines

BIM Catarroja

Durant la matinada del passat diumenge va faltar sobtadament a sa casa de Catarroja Tono Hervàs, secretari de la Comunitat de Pescadors i fundador de l’Associació de Vela Llatina Els Peixcadors, així com antic membre de la junta directiva de la Unió Musical de Catarroja.

Centenars de persones es van acostar entre diumenge i dilluns al tanatori-crematori de Massanassa per tal de donar-li l’últim adéu a qui ha sigut un referent en la potenciació i dignificació de tradicions tan arrelades a Catarroja com la pesca i la vela llatina. A més, la seua implicació en la vida associativa del poble també es va deixar sentir en la música de banda mitjançant la Unió Musical.

L’equip del Butlletí d’Informació Municipal s’uneix en la consternació i el dol que esta prematura pèrdua ha causat en tota la societat catarrogina, i en especial a la seua dona, Paqui, i el seu fill, Simó, així com familiars, amistats i companys de tot el teixit associatiu del poble. Descanse en pau.

Foto: Ximo Ves, remesa per l’Associació de Vela Llatina Els Peixcadors.

Related Articles

Back to top button