A Catarroja

Guardó per a Sant Antoni II a la final del certamen “De viva veu”

El dissabte, 3 de juny a l’Auditori La Vall d’Uixó es va celebrar la Final de la 8a edició del Certamen de Lectura en Veu Alta DE VIVA VEU.

Enguany han participat 88 centres i més de 8000 alumnes de tota la Comunitat Valenciana i el nostre col.legi ha tingut la gran responsabilitat de representar Catarroja a la gran final a tres de les quatre categories, després de la final local celebrada a Catarroja el passat 11 de febrer.

El projecte anual es desenvolupa en tres fases: A la 1a els centres reben el material didàctic i l’assessorament necessari amb tallers pràctics de suport per al professorat, es va treballant amb els alumnes i es fa la selecció dels representants. La 2a fase té lloc a partir del segon trimestre del curs i un comitè de selecció especialitzat format per tres membres amb vot individual i amb l’ajuda del vot del públic assistent, tria els representants en aquest cas de Catarroja per al Certamen Final. El passat 11 de febrer tingué lloc al TAC amb la participació de CEIP Bertomeu Llorens i Royo, CEIP Jaume I El Conqueridor, CEIP Joan XXIII, CEIP Paluzié, CEIP Vila Romana, IES Berenguer Dalmau, La Florida, Larrodé i el Col.legi Diocesà San Antonio de Padua II. A la 3a fase hi participen els representants seleccionats en tots els certàmens locals de les poblacions inscrites al projecte. A aquesta convocatòria el jurat en lloc de lliurar un premi ha otorgat  cinc mencions especials per categoría.

Donem la més sincera enhorabona a Nicolás Copado Alba (Teuladí, 4t de Primària) i Nacho Mayo Chacón (Blavet, 6é de Primària) que  han tingut una actuació destacada i especialment a les oronetes (3r ESO) Paula Marco Saenz, Sara Ormeño Fernández i Valeria Santini Verdeguer que han segut guardonades amb una MENCIÓ ESPECIAL, representant Catarroja a aquesta categoria.

Related Articles

Back to top button