A Catarroja

La realitat augmentada i mixta són eix d’un nou projecte transdisciplinar de Florida Universitària

El nou curs presenta moltes novetats per a l’alumnat de Mecatrònica. Aquest curs 2022-23, seguint amb les iniciatives de projectes multidisciplinaris i transdisciplinars que està promovent Florida Universitària en totes les seues àrees, arranca un nou projecte en Mecatrònica que combinarà Realitat Augmentada i Realitat Mixta i que permetrà a l’alumnat d’aquest cicle d’Enginyeria treballar braç a braç amb alumnat d’ASIR (Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa), ARI (Automatització i Robòtica Industrial), amb el cicle de Videojocs i Animació, i, de manera innovadora, l’empresa Augmenta Solutions treballarà amb l’alumnat com un participant més del grup de treball.

L’empresa Augmenta Solutions experta en realitat augmentada i de realitat virtual va proposar aquest projecte gràcies al contacte establit en el passat Café Industrial 4.0 que va reunir més de 20 empreses del sector industrial el mes de març passat en les instal·lacions de Florida Universitària.

El nou projecte es treballarà sota la metodologia Cooplearning genuïna de Florida Universitària que pretén aconseguir un aprenentatge experiencial que supere les fronteres de cada àrea perquè l’alumnat puga obrir la seua ment i experimentar amb iniciatives innovadores, creatives i que puguen obrir posteriors de futur. El professorat de Florida Universitària cerca en tot moment que l’alumnat tinga una experiència en un entorn industrial i real on es treballe en equip, braç a braç i aportant a l’equip els coneixements adquirits en les diferents titulacions, tal com succeeix en les empreses.

“La digitalització industrial ens ha portat aquestes noves eines (Realitat augmentada, Realitat mixta…) i el nostre alumnat de Mecatrònica ha d’estar format per a aquesta nova Indústria 4.0 i aquesta experiència contribuirà en això”, explica Salva Matoses, professor de Mecatrònica de Florida Universitària.

Related Articles

Back to top button