A Catarroja

El col·legi Sant Antoni II participa en el II Sangvalentí Diocesà

Col·legi Sant Antoni II

El Col·legi Sant Antoni de Pàdua II ha estat immers estes últimes setmanes en el projecte SangValentí Diocesà en què participen 56 col·legis diocesans més i que té com a finalitat crear consciència social i donar exemple com a bons ciutadans aconseguint el major nombre de donacions i nous donants. Avui s’ha realitzat la donació a l’escola.

Este projecte d’aprenentatge i servei ha suposat una implicació d’alumnat, professorat i famílies del centre. No hi ha res més generós que fer alguna cosa pels altres; i, sens dubte, l’alumnat ha treballat per convèncer la població i les famílies en la necessitat de donar sang.

A més, han estat treballant en aprenentatges competencials relacionats amb la sang: grups sanguinis, cor, estadística… i sent conscients que ells són menors i no poden donar sang, han volgut conscienciar i col·laborar en la preparació del projecte, sortint al carrer i preparant regals per als donants.

Moltíssimes gràcies a tots els donants ia tots els que d’una manera directa o indirecta ens heu donat el vostre suport!

Related Articles

Back to top button