A CatarrojaAssociacions

Els atletes del Catarroja UE aconsegueixen 18 medalles a Antequera

Catarroja UE

Fantàstics els resultats aconseguits pel Club Atletisme Catarroja UE el cap de setmana, entre el 3 i el 5 de març, al Campionat d’Espanya Màster de Pista Coberta celebrat a Antequera.

Van viatjar a la ciutat malaguenya 18 atletes. Tot i dos contratemps per lesió (Vicente Montesinos i María Villalba) i les agredolces medalles de xocolotate (Rafa Olmos i Angel Lloret –huit centèsimes i dos centímetres els van privar del bronze-), van totalitzar 18 preses (3 d’or, 5 de plata i 10 de bronze) inclòs un rècord d’Espanya i dels campionats per part d’Isabel Aisa amb un llançament de 11/11 metres en llançament de pes F60.

No és la primera vegada que atletes vinculats al Catarroja milloren un rècord nacional. En els darrers anys podem recordar Vicente Navarro (pes), Gabriel Brizuela (alçada), Eva Gadea (longitud i triple), Marisa Guillen (marxa), Teresa Ruzafa (mig fons), Manolo Barrado (relleus)…

Isabel Aisa va haver de reinventar-se, com molts dels que segueixen intentant competir en categoria màster. Llançar és el màxim que li permeten els seus genolls per la qual cosa va haver de descartar participar a les curses de velocitat o salts ja que era heptatleta. Té una força envejable i ha pogut competir cara a cara amb atletes 30 anys més joves. Lluitadora excepcional, va començar als 12 anys pel que ja suma 48 d’experiència. El 2014 va ser homenatjada a la seva localitat, LLiria, tal com va expressar Recaredo Agulló per “una vida plena d’èxits i disgustos, una vida construïda a base d’esforç i valentia. Una vida exemplar”. Una greu lesió va impedir que poguera estar als Jocs Olímpics de Barcelona el 1992. Amb el retorn a les pistes ens dóna “una lliçó de punt d’honor esportiu difícil d’igualar”. Nascuda a Villena es va desplaçar des de molt jove a Llíria. Inspirada per la gimnasta romanesa Nadia Comaneci que va sorprendre el món durant els Jocs de Mont-real va voler demostrar que podria ser capaç d’arribar molt lluny a l’atletisme. Ara vesteix els colors de l’atletisme Catarroja i s’entrena amb renovada motivació.

Un club modest com el Catarroja intenta no perdre este tren d’alta velocitat que està sent l?atletisme màster. El nivell creix de forma trepidant però la il·lusió que es respira en els esdeveniments per a més grans de 35 anys és contagiosa i porta els atletes a explorar els seus límits a mesura que van complint anys. Gaudir amb l’esport no té edat i també ho volen demostrar dia a dia.

Resultats i números (també 13 llocs de finalista) enlairen el Catarroja una vegada més entre les potències actuals de l’atletisme màster, com són, el Track Cross Road Team i el C.A. Platges de Castelló. No va poder assistir a esta cita qui en altre temps fos triple medallista en esta competició, Vicent Diego, però els seus companys ho van tenir present i van animar a les cerimònies de lliurament de medalles.

Van destacar en esta ocasió, portant-se a València tres medalles cadascun, Merche Cano i Manuel Barrado. Com a colofó el club de L’horta va presentar un equip de 4×200 que va aconseguir el tercer esglaó del podi. La temporada continua i gràcies a les millores a les marques en moltes proves el Catarroja U.E. espera classificar-se per als propers esdeveniments de clubs als quals opten en els propers mesos.

Medalles Catarroja U.E. (18) Campionat d’Espanya Màster de Pista Coberta (Antequera, 3-5 març, 2023)

Merche Cano F60: Or Alçada / Plata 60 m.l. / Bronze Pes

Maribel Aisa F60: Or Pes (Rècord Espanya i del Campionat)

Marisa Guillen F50: Plata 3km marxa

Pepe Mocholi M70: Or 400 m. / Bronze 800 m.

Manuel Barrado M80: Plata Pes/ Plata 60 m.l. / Plata 200 m.

Carlos Turro M75: Bronze 60 m.l. / Bronze 200 m.

David Rodríguez M45: Bronze 800 m.

Elisabeth Carcelen F55: Bronze Salt longitud / Bronze 60 m.

Tino Andreu M40: Bronze 200 m.

Javier Soler M60: Bronze Triple salt / Relleu 4×200 M35 /

Bronze (Components: Rafa+David+Victor+Tino)

Finalistes (13)

Vicente Montesinos i Javier Soler, 60 m.v.

Jaime Flores, Pes

Rafa Olmos, Tino Andreu, Maria Villalba i Pilar Guaita, 60 m.l.

Dani Mira i Rafa Olmos, 200 m.

Victor Soriano, 800 m.

David Rodríguez i Pepe Mocholí, 1500

Dani Mira, 400 m.

Angel LLoret, longitud.

Related Articles

Back to top button