Associacions

Catarroja acollirà el Festival Folklòric Nacional organitzat per La Xicalla

Un any més El grup de Danses La Xicalla organitza el Festival Folklòric Nacional amb l’estimable col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Catarroja. Enguany com a novetat seràn dos grups els que actuaràn junt a l’associació catarrogina, per una banda la Formación Cultural Raíces y Horizonte de Alahurín de la Torre (Málaga) i d’altra banda la Agrupación Cultura O Feitizo de Foz (Lugo).

El Grup de danses La Xicalla ja va fer les visites respectives. En primer lloc visitaren Alahurín de la Torre on van estar acompanyats de l’alcalde de Catarroja Jesús Monzó i Cubillos i posteriorment van visitar Foz. El poble de Catarroja té ara l’oportunitat de gaudir del folklòre nacional.

Aquest festival es realitzarà el 15 d’Octubre a les 19:30h en la Plaça la Llotgeta.

Related Articles

Back to top button