A Catarroja

El col·legi Sant Antoni I aconsegueix 51 noves donacions en la campanya de Sangvalentí

Natalia Montaner (Escola Sant Antoni de Pàdua I)

El col·legi Sant Antoni de Pàdua I va aconseguir el passat dijous, en el marc del projecte d’Aprenentatge Servei II Sang Valentí Diocesà un total de 51 donacions de sang, de les quals 19 van ser nous donants.

Sang Valentí Diocesà és un projecte interdisciplinari que estem duent a terme 57 col·legis diocesans del 6 al 15 de febrer. L’alumnat, en una primera fase, aprèn a nivell curricular els beneficis de les donacions, components de la sang, malalties, sistema circulatori, etc…

En una segona fase es duu a terme la sensibilització i difusió, hem posat cartells pels comerços de Catarroja i informat a la població amb tríptics. Per acabar, es realitza el servei amb una donació de sang.

Related Articles

Back to top button