A CatarrojaAssociacions

Merche Cano, nova presidenta del Club Atletisme Catarroja U.E.

Club Atletisme Catarroja UE

L’atleta Mercedes Cano Contreras es posa al capdavant de la renovada junta directiva del Catarroja Unió Esportiva. Merche és l’actual campiona d’Espanya màster (W60) de 100 metres llisos. Entre 1978 i 1985 va aconseguir títols de campiona absoluta en salt de longitud, en 100 i en 200. Va ser la primera valenciana a guanyar un míting internacional (Paris, 1982 amb 6.13 metres en longitud). També la primera a participar en un campionat d’Europa (Atenes, 1985). Amb les seues millors marques en salt i velocitat, 11.84 i 24.19, seria molt competitiva a nivell nacional actualment.

No són pocs els reptes que té al davant, com augmentar el nombre de llicències màster, fomentar i consolidar l’escola de base, organitzar esdeveniments i jornades que motivin la població escolar a practicar atletisme, … i per això serà fonamental trobar patrocinadors que donen suport estos projectes.

Salvador Escribano, que al juny es va proclamar Campió d’Espanya M50 de Trail Running en la modalitat de pujada vertical, serà el nou vicepresident del club. Eduardo Landeira no abandona l’entitat i com a reconeixement a tota la tasca realitzada els darrers anys serà president d’honor.

La que va ser gran velocista i que acumula gran experiència com a coordinadora de serveis esportius, després de la seua elecció com a presidenta del Catarroja U.E, es converteix en la primera dona al capdavant d’este club d’atletisme que és una de les entitats esportives més representatives de la localitat.

Afrontarà esta nova etapa del club amb una junta directiva on destaquen la veterania i la il·lusió d’un grup de dones i homes, majoritàriament, atletes màster en actiu. Acabada d’iniciar la temporada 2023 l’equip compta amb més de 50 atletes i una escola d’atletisme que a més de servir per detectar talents i facilitar el desenvolupament del seu potencial, contribueix a fomentar hàbits d’activitat física regular i gaudir del temps d’oci a través de l’atletisme.

El calendari de la nova temporada està ple d’oportunitats per continuar demostrant la qualitat atlètica dels components d’este equip, sempre present a les primeres posicions dels medallers en campionats tant autonòmics com nacionals, amb atletes que participen en campionats d’Europa i del Món, amb diversos rècords d’Espanya aconseguits per membres del club i que a nivell de conjunt no sol faltar a cites importants com són els campionats nacionals de clubs màster, especialment a les competicions mixtes on el Catarroja Unió Esportiva últimament està destacant més.

Related Articles

Back to top button