A Catarroja

Florida Universitària aconsegueix el ‘Premi al Millor Projecte Educatiu’

Florida Universitària ha sigut la institució guanyadora del premi al ‘Millor Projecte Educatiu’ en els primers premis que celebra Fòrum de Logística. Els guardons es van entregar en la fira ‘Logistics & Automation’, en IFEMA (Madrid). La decisió ha sigut unànime per part dels 8 membres del jurat.

“Darrere d’aquest reconeixement hi ha molta faena i il·lusió de moltes persones de Florida Universitària, i és una mostra més que tenim un excel·lent capital humando capaç de tirar avant projectes educatius de qualitat”, comentava la directora de Florida Universitària Mercedes Herrero.

Els ‘Premis Talent & Logística de Fòrum de Logística’ volen reconéixer les bones pràctiques en gestió i desenvolupament de talent, implantades i avaluades en empreses del sector logístic. La vocació dels premis és acompanyar i destacar les iniciatives que modelen la realitat i fan de les companyies i organitzacions, actors del canvi organitzacional i del desenvolupament de les persones. El Premi al Millor Projecte Educatiu dels Premis Talent & Logística de Fòrum de Logística’ que ha aconseguit Florida Universitària reconeix i destaca els projectes educatius i formatius en logística, transport i mobilitat.

El Jurat dels ‘Premis Talent & Logística de Fòrum de Logística’, presidit per Juan Carlos Cubeiro, sènior advisor of talent de Fòrum de Logística, està format per professionals independents i de reconegut prestigi del món de la logística, la gestió de talent, la docència i la investigació, els mitjans de comunicació i altres associacions del sector Logístic Espanyol.

Related Articles

Back to top button