A Catarroja

Florida presenta la seua Memòria de Responsabilitat Social i Sostenibilitat

El director general de Florida Grup Educatiu, Enrique García, va presentar ahir en la IV Jornada de Sostenibilitat de Florida Universitària la ‘Memòria de Responsabilitat Social i Sostenibilitat Florida’ que ja es pot descarregar de la nova web de la cooperativa punxant ací.

La memòria que va presentar ahir Florida recull la sensibilitat de la cooperativa en matèria de sostenibilitat i aportació a un entorn que vol millorar des del punt social, mediambiental i econòmic. “En el present les persones estem molt preocupades per la sostenibilitat, per desenvolupar i complir els ODS, i dissenyem les estratègies dirigides a objectius econòmics, però també haurien d’anar dirigits a la millora de la societat”, comentava. En aquest sentit, des de Florida s’aposta per “plasmar la nostra preocupació de compliment d’ODS amb estratègia d’empresa. Si en el micro plasmem aquesta preocupació podrem mesurar com hem contribuït a complir aqueixos ODS”, explicava el director del grup cooperatiu.

Per aquest motiu, des de Florida s’han reunit totes les accions que es desenvolupen en el seu si per a analitzar els impactes que tenen en la societat. “Aquesta reunió de totes les accions l’aconseguim quan ens vam posar a elaborar un document de Memòria de Sostenibilitat que ens ha fet veure que quan s’escriu es compromet”, explicava.

La ‘Memòria de Responsabilitat Social i Sostenibilitat Florida’ compte els passos de Florida per a complir els ODS i per a millorar en la seua responsabilitat social. En l’última part de la memòria apareixen els últims reptes estratègics de Florida Universitària en aquesta matèria. “Cada projecte està relacionat amb aqueix compliment dels ODS. Volem contribuir a millorar el nostre entorn amb ella. És la guia que ens ha marcat les línies estratègiques a seguir i és la primera de moltes altres que ens comprometen amb el nostre futur. Llegiu-la, analitzeu-la i treballeu-la per a aportar en els projectes que vosaltres teniu”, animava a l’alumnat el director general de la cooperativa.

Related Articles

Back to top button