A Catarroja

Catarroja ret homenatge a Emilio Garcia ‘Tani’

Emilio Garcia, ‘Tani’ veí de Catarroja és un referent de l’espectacle de varietats a Espanya. Recentment amb motiu de la seua jubilació, l’Ajuntament de Catarroja va cedir el Teatre Auditori del municipi per a la realització d’una gala d’homenatge a la seua trajectòria dins del món de la música i l’espectacle on per la seua empresa han desfilat centenars de cantants i artistes.

La gala d’homenatge que va congregar a molts dels seus amics i amigues damunt de l’escenari del Teatre Auditori va oferir tota la recaptació a la Fundació la Casa del Actor. Clara Esmeralda y Tony River van ser els encarregats de presentar la gala per on van desfilar artistes com Alejandro Conde, Emilio Solo, Luis Escudero, Lola Viar o Pepita Armillas.

Per últim, l’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, va agrair la presencia del públic per a reconèixer la figura i la trajectòria professional de ‘Tani’ el qual ha portat el nom de Catarroja arreu del món gràcies a la seua agència d’espectacles.

Related Articles

Back to top button