A Catarroja

La colla de córrer El Parotet celebra una jornada de neteja a la ruta del colesterol

El dissabte dia 17 de setembre, la Colla de Córrer el Parotet, integrada per corredores i corredors de Massanassa i Catarroja, va convocar una activitat especial anomenada “Estimem la natura”.

Van acudir uns voluntaries per tal de netejar la ruta coneguda com del colesterol junt a la CV-400, en aquest cas centrada en la zona que passa pel terme de Catarroja des del poliesportiu fins el pont amb Massanassa.

Aquesta ruta és utilitzada diàriament per moltes persones per caminar, còrrer o passejar amb bicicleta. A més a més per la CV-400 pasen centenars de vehicles.

Segons es pot comprovar per les imatges, es van recollir més d’una dotzena de bosses de gran tamany amb totes les deixalles que hi havia a les vores de la ruta, així com a la cuneta de la carretera.

Amb aquesta activitat la Colla el Parotet vol fer reflexionar a tots els usuaris de la ruta, que hem de cuidar-la i mantenir-la neta. Es tracta de ser persones cíviques que respecten i estimen la natura. Un dels trets d’identitat del Parotet és això mateix i ens agradaria que fora així dia a dia.

Sabeu la dita aquella “No és més net qui més neteja, sinó qui menys embruta”.

Dins les activitats de la Colla el Parotet està previst realitzar aquesta activitat en altres dates i netejar altres zones de la ruta.

Related Articles

Back to top button