General

Gran actuació dels nadadors i nadadores del Club Sirenas de Catarroja als campionats d’Espanya

Club Sirenas Catarroja

El passat cap de setmana del 4 i 5 de febrer, el Club Sirenas va disputar el campionat d’Espanya d’hivern d’Infantils i Cadets a Bétera. En ell van participar un total de 12 nadadors i nadadores del club, els qui van millorar les seues marques.

Héctor Robledo i Sara Sánchez van aconseguir mínimes per als següents campionats.

Aitana Urbano, Aila Juan, Artemi Almonacid, Noemí Tido i Aarón Limonge van disputar les finals del campionat, en les quals van destacar les actuacions d’Aitana Urbano que es va proclamar subcampiona d’Espanya en dues proves, 100m remolque maniquí amb aletes i 50m remolque maniquí i bronze en 100m socorrista i Aila Juan, bronze en 100m remolque maniquí amb aletes i en 50m remolque maniquí.

Related Articles

Back to top button