General

Florida Universitària presenta el Projecte NIDDO en el Festival efímer ‘Gotes Creatives’

Florida Universitària va participar en el Festival efímer de disseny, arquitectura i art ‘Gotes Creatives’, en el marc d’activitats de la València World Design Capital 2022, on va presentar el Projecte NIDDO (Naturalesa, Infància, Diversitat, Diversió, Orgànic), desenvolupat en el CFGS de Tècnic en Educació Infantil de l’àrea d’Educació amb la col·laboració de les Escoles Infantils NINOS, AIDIMME i al costat del CFGS de Disseny i Moblament del Centre Integrat de Formació Professional de Catarroja.

La coordinadora del CFGS de Tècnic en Educació Infantil de Florida Universitària, Andrea Pons, i dues de les alumnes que treballen en aquest projecte, van presentar al públic del certamen ‘Gotes Creatives’, els objectius del projecte, el procés de desenvolupament i els resultats reeixits fins al moment.

Amb el Projecte NIDDO, el Cicle en Educació Infantil de Florida Universitària torna a comptar novament amb la col·laboració i assessorament de NINOS en el desenvolupament d’un projecte integrat. Aquesta col·laboració permet a estudiants i equip educatiu aprendre i ensenyar d’una altra manera. A través de la metodologia Cooplearning naixen projectes com NIDDO, en els quals s’aplica la transferència de coneixements entre disciplines per a crear un impacte en el benestar de les persones. En aquest projecte, concretament, es dona resposta a les necessitats de la infància dissenyant i fabricant estructures de joc per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.

Actualment, ja s’han presentat les maquetes de les cinc propostes i, gràcies a l’empresa Arcotectura i la participació del projecte en el Festival ‘Gotes Creatives’, s’ha fabricat un prototip a grandària real d’una d’elles. El projecte NIDDO pretén tindre continuïtat en una segona edició en la qual poder continuar treballant de la mà d’estudiants de Formació Professional per a fer realitat aquestes propostes de joc que podran gaudir els xicotets i les xicotetes de les Escoles Infantils Ninos.

Related Articles

Back to top button