A Catarroja

Nova compactadora de llaunes d’alumini a Florida Secundària

De Florida Secundària

Al nostre pati tenim un nou «alumne» que ha vingut per a quedar-se un temps: es tracta d’una compactadora de llaunes d’alumini  que forma part de la campanya de l’Ajuntament Catarroja camina, en la qual participarem aquest curs, i que està coordinada des de les regidories d’Urbanisme i Educació.

L’objectiu és que tota la comunitat educativa recicle les llaunes de manera directa. Per a aconseguir-ho, hem creat la campanya interna Dóna’ns la llauna, que ha despertat l’interès de José Cuberos (regidor d’Educació) i de Martí Raga (regidor d’Urbanisme), que ens han visitat aquesta setmana junt amb Jesús Monzó (Alcalde de Catarroja) per a inaugurar oficialment aquesta campanya.

També comptarem amb la col·laboració de l’AMPA de Florida Secundària, que s’encarregarà de buidar la compactadora i dur el material a la planta de reciclatge; a canvi, i en funció dels kg recollits, ens donaran una petita quantitat econòmica que revertirà directament en activitats per a l’alumnat.

Aquesta és una acció més dintre de la línia transversal de sostenibilitat que venim treballant els darrers cursos i considerem que és una bona manera de contribuir a la sensibilització i a l’acció.

 Esperem recollir molts i molts kg d’alumini…

Related Articles

Back to top button