Cultura: salt del llop

La I Mostra de cinema Cinema Educatiu i Cinema Jove de Catarroja ja és una realitat

La I Mostra de cinema Cinema Educatiu i Cinema Jove de Catarroja ja és una realitat. Recentment, la MICE, en el seu desé aniversari i l’Ajuntament de Catarroja van donar suport a aquesta iniciativa cultural que va sorgir en finalitzar el llargmetratge “El inicio de un sueño” dirigit per Miguel Ángel Escamilla.

Va ser aquest mestre i director de cinema qui traslladà a l’alcalde de Catarroja la idea de crear una Mostra de cinema educatiu que poguera fer-se extensible a tots els col·legis del municipi. El suport de la Mice i de l’Ajuntament no s’han fet esperar, desitjant que l’any pròxim siguen tots els centres educatius els qui participen en la projecció d’obres audiovisuals de la nostra Ciutat Educadora. No podem oblidar al centre referent en aquesta mena d’iniciatives artístiques, el col·legi Sant Antoni de Pàdua I.

Related Articles

Back to top button